γράφει η Βασιλική Παπαθανασίου 

Επιστρέφοντας στο σπίτι μου διαπίστωσα για μια ακόμη φορά κάτι που με γεμίζει ανάμικτα συναισθήματα...
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει κάποιος απο εσάς μα Ο ΣΤΑΥΡΟΣ,ΤΟ ΣΎΜΒΟΛΌ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ,όπου βρίσκεται εδω και τόσα χρόνια επάνω στον λόφο του Αγιου Παντελεήμονα για ένα ακόμα βράδυ είναι σβηστός...εχει χαθεί η λάμψη του!!!

Το εχω διαπιστώσει εδω και πολύ καιρό και προσπαθώ μέσα απο κάποια τοπικά blog να διαβάσω τους λόγους που συμβαίνει αυτο...
μα επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή...
και αναρωτιέμαι λόγω μη παρατηρητικότητας απο κάποιους ή συντρέχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή ακόμα υπάρχουν λόγοι όπως οτι καταναλώνει αρκετό ρεύμα και ο Δήμος ή όποιος άλλος φορέας είναι υπεύθυνος, αδυνατεί να πληρώσει...;;!!!!


Αναρωτιέμαι εαν ζούσε ο μακαριότατος μητροπολίτης μας Καντιώτης Αυγουστίνος ,όπου με δική του πρωτοβουλία ,κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε σε εκείνη την θέση ,πώς θα ένιωθε και με το χαρακτηριστικό του καυστικό ύφος ποιους θα αφόριζε ετούτη την φορά και δικαίως......;;!!!

Με θλίβει απίστευτα μα και με εκνευρίζει παράλληλα...

Δεν θα ήθελα να αναπτυχθώ περισσότερο επι του θέματος ...μπορεί να ειπωθούν λέξεις που δεν πρέπει μα κοιτάξτε τον λόφο μας ...είναι νεκρός χωρίς την λάμψη του...

Ανασηκώστε το βλέμμα σας και προσπαθήστε να αγναντέψετε το στολίδι της πόλης μας....

Λύπη και οργή...τίποτα αλλο!!

Βασιλική Παπαθανασίου