Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών ProWein  η οποία θα λάβει χώρα από 19-21 Μαρτίου 2017 στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας.

Η έκθεση ProWein είναι ανάμεσα στις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις στον κόσμος για το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις της βιομηχανίας για τους επαγγελματίες από την αμπελουργία, την παραγωγή, το εμπόριο και τη γαστρονομία.

Θα δοθεί η ευκαιρία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες από τον διεθνή επιχειρηματικό χώρο. Τυπικά, η ProWein συγκεντρώνει πάνω από 50.000 επισκέπτες, περισσότερους από 6000 εκθέτες και δημιουργεί άριστες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων έχοντας καθιερωθεί ως τόπος διερεύνησης επιχειρηματικών συνεργασιών.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο κ. Σαπαλίδη στο τηλέφωνο 6977977547 ή την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 2385022466 ή στέλνοντας email: eveflo@otenet.gr  έως την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016.

Φλώρινα 22-09-2016
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ