Έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015», που διοργανώθηκαν από τοn Δήμο Φλώρινας και το Νομικό Πρόσωπο αυτού, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, με τη συναυλία έντεχνου και ροκ ελληνικού τραγουδιού από τους «Εν Δυνάμει».


Οι φετινές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 02 Αυγούστου 2015, με τη συναυλία των Folk on Roll, συνεχίστηκαν για ένα τριήμερο στις 07, 08 και 09 Αυγούστου, και ολοκληρώθηκαν με τις κεντρικές εκδηλώσεις οι οποίες διήρκεσαν από τις 17 έως και τις 31 Αυγούστου 2015.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν συναυλίες, εμφανίσεις χορευτικών συγκροτημάτων, αθλητικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και θεματικές βραδιές. Πραγματοποιήθηκαν κυρίως κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα, δίνοντας ζωή στον ιστορικό τόπο της πόλης. Η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους γι’ αυτές, που αποτελούν πια μέρος της ζωής τους..
Η αυλή του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου ήταν κατάμεστη σε κάθε εκδήλωση, ενώ οι εκθέσεις των καλλιτεχνών κατά μήκος του ποταμού αποτέλεσαν πόλο έλξης των Φλωρινιωτών και των επισκεπτών. 
Ο Δήμος Φλώρινας και το Νομικό Πρόσωπό του ευχαριστούν θερμά, όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015», καθώς για την πραγματοποίηση αυτών, ήταν πολύ σημαντική η εθελοντική προσφορά των δημοτών του Δήμου. Ευχαριστούν επίσης θερμά, και όλους τους συλλόγους, φορείς και καλλιτέχνες της περιοχής, οι οποίοι με μόνο γνώμονα την αγάπη τους για την περιοχή μας, συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις του Δήμου, αναδεικνύοντας το δυναμικό της περιοχής μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, ότι η Φλώρινα είναι η πόλη των καλλιτεχνών, η περιοχή όπου τα ήθη και τα έθιμα είναι ακόμα ζωντανά, διατηρώντας την παράδοση.
Το ραντεβού ανανεώνεται για το 2016, με ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις και με την υποβολή προτάσεων από τους δημότες του Δήμου Φλώρινας, καθώς κάθε πρόταση βελτίωσης είναι καλοδεχούμενη και ζητούμενο.