Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του ΟΞΙΦ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -17 που διεξήχθη στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Το Σάββατο 1 Απριλίου αγωνίσθηκε η Ζωή Μοσχοπούλου στο ξίφος μονομαχίας. 
Η Ζωή με 2 νίκες και 4 ήττες στον προκριματικό όμιλο προκρίθηκε στα νόκ άουτ. Στον 1ο αγώνα για την 64άδα αντιμετώπισε την Βελγίδα Wasiak από την οποία έχασε 12-15 και αποκλείστηκε από την συνέχεια. 
Τελική κατάταξη 80η ανάμεσα σε 108 αθλήτριες.

Στα αγόρια την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Αλέξανδρος Γκώγκος, ο οποίος με 5 νίκες και 1 ήττα (από τον Ισπανό Conell 4-5) προκρίθηκε στην 64άδα χωρίς αγώνα και μάλιστα στο Νο 20! Στην συνέχεια στο νόκ άουτ για την 32άδα αντιμετώπισε τον Ρουμάνο Oroian, από τον οποίο έχασε 13-15 αν και προηγήθηκε 12-10. Τελική κατάταξη 41ος  ανάμεσα σε 132 αθλητές.

Ο Φίλιππος, μακριά από τον καλό του εαυτό, έκανε 1 νίκη και 5 ήττες στον προκριματικό όμιλο και αποκλείστηκε από την συνέχεια (118ος).
Ολοκληρώθηκαν έτσι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εφήβων και Νέων του ΟΞΙΦ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Τα φώτα στρέφονται στην «Μεγάλη» Ομάδα του ΟΞΙΦ και την παρουσία τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών, με το ξίφος ασκήσεως να παίζει στις 22-23 Απριλίου και το ξίφος μονομαχίας στις 6-7 Μαΐου στην Αθήνα. Αγώνες που θα κρίνουν και την Τελική Κατάταξη στην Γενική Βαθμολογία των Σωματείων.
Το επόμενο σαββατοκύριακο οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΟΞΙΦ αγωνίζονται με τις ομάδες των Λυκείων στα οποία φοιτούν, στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της ΕΟΞ.

Καλή Επιτυχία!