Ο Eρμής Αμυνταίου πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Φλώρινας, κατόρθωσε μέσα απο τη διαδικασία των πλέ-οφ, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και παράλληλα να προβιβαστεί στη Γ Εθνική κατηγορία.
Οι παίκτες του Ερμή πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου την τελευταία αγωνιστική των πλεί-οφ, επικρατώντας στο ΔΑΚ Φλώρινας του τοπικού ΠΑΣ με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαρωτικοί απο το ξεκίνημα, αφού πρίν συμπληρωθούν 25λεπτά παιχνιδιού, βρίσκονταν μπροστά στο σκόρ με 3-0, χάρις στα τέρματα των Μαυροματίδη (2) και Θεοδουλίδη, τα οποία σημειώθηκαν σε διάστημα 5λπετών, ενώ στο 40λεπτό ο Λεξάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε για την ομάδα του ΠΑΣ σε 1-3, σκόρ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

Στο β ημίχρονο, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ο Ερμής διαχειρίστηκε αποτελεσματικά τον αέρα των δύο τερμάτων που είχε απο το πρώτο μέρος και έτσι το 1-3 διατηρήθηκε ως το τέλος.
Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε παίκτες , τεχνικό επιτελείο και διοίκηση να πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι σαν ένα κουβάρι την κατάκτηση του τίτλου, πανηγυρισμοί που μεταφέρθηκαν αργότερα και στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου και συνοδεύονταν απο ρίψη βεγγαλικών και κορναρισμάτων.

ΠΑΣ Φλώρινας: Ηλιόπουλος, Γούφας (81 Παλκάρης), Κεσίδης, Σοβισλής , Τσίγλης, Λούγκας (55 Δερμεσιάρης), Μπάγας (72 Κοκαρόπουλος), Γροσδάνης, Μητρεβόλης, Γεωργόπουλος, Λεζάκης.

Ερμής Αμυνταίου: Ψαρράς, Πασχαλίδης, Cela, Γετίμης, Κλάζογλου, Μαργιορίδης, Σερσέμης, Τσορλίνης, Θεοδουλίδης (91 Δημητριάδης), Μαυροαματίδης (66 Παπαδόπουλος), Σολάκης (84 Ηλιάδης).


6η αγωνιστική
ΠΑΣ Φλώρινας- Ερμής Αμυνταίου 1-3
Θύελλα Φιλώτα-Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 2-3

τελική βαθμολογία:
Ερμής Αμυνταίου                                16 12-3
Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα         15 7-4
ΠΑΣ Φλώρινα                                      5 6-12
Θύελλα Φιλώτα                                    4 5-11


πηγή & βίντεο ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΠΟΡ