Με τον αγώνα 3000μ Ανωμάλου δρόμου για τους άνδρες και 1500μ για τις γυναίκες ,και την διεξαγωγή τελικών στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο οπού αναδείχθηκαν οι νικητές των 3 πρώτων θέσεων , τελείωσε με επιτυχία η 2η Πανελλήνια Αθλητική Συνάντηση των Εκκλησιαστικών Λυκείων όλης της χώρας.
Μαθητές από 8 Εκκλησιαστικά Λύκεια από τα 10 της χώρας και ένα Εκκλησιαστικό Λύκειο που ήρθε από την πόλη Φάτσα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης έδωσαν τον αγωνιστικό τους εαυτό για να φτάσουν στην κορυφή.
Αμέσως μετά την λήξη των αγώνων και πριν αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο χόρεψαν χορούς της πατρίδας μας και στο τέλος όλοι μαζί μαθητές ,συνοδοί, και καθηγητές χόρεψαν και έκλεισαν την συνάντηση τους.

Αμέσως μετά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις νικήτριες ομάδες παρόντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου ,του Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου,του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρου Σερίδη,του Δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη,του υπεύθυνου Εκπαίδευσης των Εκκλησιαστικών Λυκείων όλης της χώρας πατέρα Σταύρου Μπότζου, και λοιπών αρχών.




Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφικό αφιέρωμα από την τελετή λήξης

Σε επόμενη ανάρτηση μας θα σας παρουσιάσουμε μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα από την 2η Αθλητική συνάντηση των Εκκλησιαστικών Λυκείων