Με 35 συμμετοχές από 7 χώρες εκ των οποίων τα 4 ήταν Ελληνικά πληρώματα ολοκληρώθηκε το 5ο Rally Greece Offroad 4x4 στην Φλώρινα.
Για 3 μέρες η αδρεναλίνη των οδηγών ήταν στα ύψη ,αφού φέτος οι διαδρομές ήταν και μεγαλύτερες αλλά και σκληρότερες σε απαιτήσεις οδήγησης.


Τα βλέμματα όλων Φλωρινιωτών βέβαια ήταν στραμμένα στον δικό μας Φλωρινιώτη οδηγό Τάσο Χατζηχρήστο και τον συνοδηγό του Άγγελο Μπερναλή με το γνωστό Lada Niva 4x4 οπού με μερικά μικροπροβλήματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα και έγκαιρα από το τεχνικό team της ομάδας του Νίκο Πολυχρονίδη Polyxronidis Service καθώς και την πολύτιμη βοήθεια από τον πολύ χρήσιμο χορηγό του Χαράλαμπο Νάτση Babetos Racing Service στάθηκε απέναντι σε ομάδες ανώτερης κλάσης και από πλευράς οχημάτων αλλά και από πλευράς πληρωμάτων.



Ο Τάσος έδωσε θέαμα κρατώντας την σημαία της Φλώρινας ψηλά και μάλιστα την τελευταία μέρα έκανε αυτό που του ανέβασε την ψυχολογία ακόμη πιο πολύ ...αξέχαστες θα μείνουν οι δυο συνεχόμενες προσπεράσεις του αξιόμαχου πλήρώματος με το αριθμό 21 από την Τουρκία το οποίο αγωνιζόταν στην ίδια κατηγορία με όλο τον συναγωνισμό μέσα στην τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα επιβεβαιώνοντας έτσι για άλλη μια φορά την μαχητικότητα του και το υψηλή αγωνιστική οδηγική του ικανότητα .



Οι διοργανωτές βέβαια δεν παρέλειψαν να τον τιμήσουν για την προσφορά του στην διοργάνωση επαναλαμβάνοντας πως είναι η ψυχή της διοργάνωσης και πως χωρίς τον Τάσο δεν θα υπήρχε το Ράλλυ .

Το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του κατάκτηση 3ης θέσης στην κατηγορία TH.1 ενώ τιμήθηκε ως πρώτο Μακεδονικό πλήρωμα και ως πρώτος τοπικός οδηγός.



Θα πρέπει να συγχαρούμε όλους του οδηγούς που συμμετείχαν με επιτυχία ανεξαρτήτου αποτελέσματος και ελπίζουμε στην επανεμφάνιση τους του χρόνου.
Ήταν όλα τα πληρώματα και οι ομάδες αξιόμαχες εντυπωσιακές συνεργάσιμες και θεαματικές.
Επιπροσθέτως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή του ράλλυ που προσέφερε τα μέγιστα για την διεξαγωγή του 5ο ράλλυ στην Φλώρινα

Τέλος θα πρέπει να τονιστεί η συνεισφορά του Δήμου Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας της; Ελληνικής Αστυνομίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ της ΕΔΟΠΑ της ΛΕΦΕΔ της Ραδιολέσχης της Θηροφυλακής του ΜΟΦ τους εθελοντές οπού χωρίς αυτούς πολύ απλά δεν θα γινόταν ο αγώνας.


Ελπίζουμε του χρόνου να επαναληφθεί ο αγώνας στην Φλώρινα κι όχι μόνο να επαναληφθεί αλλά και να καθιερωθεί.

Φωτογραφίες : Οδυσσέας Νικολάου | MrOdiss Photography -  odiss.gr