Τη συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο του Ερμή Αμυνταίου, ο οποίος ανέβηκε στην Γ΄ ερασιτεχνική ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάνης στησυνέντευξη που έδωσε με τον πρόεδρο του Ερμή γνωστό γυναικολόγο Παύλο Λαζαρίδη.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Λιάνης ανακοίνωσε και την παρουσία του
πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Άγ. Αχίλλειο στη βραδιά αφιερωμένη στο Νίκο Γκάτσο.


Η συνέντευξη δόθηκε στο Αμύνταιο και παραβρέθηκαν ακόμα ο βουλευτής ΝΔ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κώστας Αντωνιάδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σταύρος Κωτσόπουλος ο οποίος έπαιξε για ένα διάστημα μαζί με τον Γιώργο Λιάνη στον «Ερμή».
Αυτό που τονίστηκε απ’ όλους είναι η διάθεση τους να βοηθήσουν όλοι και να στηρίξουν τον Ερμή να παραμείνει στην Γ΄ κατηγορία.
Ο πρόεδρος του «Ερμή» Παύλος Λαζαρίδης τόνισε ότι «δουλέψαμε δύο χρόνια για να ανεβάσουμε τον ΕΡΜΗ στην Γ΄ κατηγορία.
Θεωρεί την παρουσία του κ. Λιάνη στο ΔΣ του συλλόγου πολύ σημαντική λέγοντας πως «για να γίνει ο ΕΡΜΗΣ γνωστός στην Ελλάδα πρέπει να έρθει στην ομάδα ο Γ. Λιάνης».



Επεσήμανε δε πως το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι το οικονομικό και σ’ αυτό πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι τοπικοί παράγοντες πρωτίστως.

   Ο Γιώργος Λιάνης αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου και του ΔΣ του συλλόγου  και είπε πως «στον «Ερμή» θα έχω το πόστο της καρδιάς μου, θα είμαι απλό μέλος του ΔΣ .
  Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στα ποδοσφαιρικά πράγματα του «Ερμή» είπε ότι «είναι γεγονός ότι έρχεται δύσκολος καιρός για την ομάδα. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του προέδρου της ομάδας».
 Ανακοίνωσε ότι του χρόνου  που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του «Ερμή» θα γίνουν εκδηλώσεις με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά.
Αυτό του τόνισε ιδιαίτερα είναι η αποφυγή επεισοδίων από την ομάδα. «Εάν μάθω ότι ο ΕΡΜΗΣ έκανε επεισόδια θα παραιτηθώ αμέσως».
Η δεύτερη βραδιά θα έχει το συγκρότημα «Μέλισσες» και τα έσοδα θα τα διαχειριστεί ο ΕΡΜΗΣ.
ΠΡΕΣΠΕΣ 2017
Για τις εκδηλώσεις των φετινών Πρεσπών ο Γ. Λιάνης είπε ότι
-Θα ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου στο Αμύνταιο και στον αύλιο χώρο της βιβλιοθήκης θα εμφανιστεί η Ηρώ Σαϊα  και τη δεύτερη μέρα  το συγκρότημα «Μέλισσες».
Το δεύτερο βράδυ θα είναι στον Άγ. Αχίλλειο  θα τραγουδήσουν  Νίκο Γκάτσο ο Μανώλης Μητσιάς με την Καριοφιλιά Καραμπέτη . στην εκδήλωση αυτή θα παραστεί και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στη Φλώρινα το τρίτο βράδυ θα εμφανιστεί το συγκρότημα Μίκης Θεοδωράκης με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την Πωλίνα Βουλγαράκη
Την τελευταία μέρα στην παραλία του Αγ. Παντελεήμονα θα εμφανιστεί η Πάολα.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε την πρόταση του Γ. Λιάνη και θα παραστεί στην εκδήλωση του Αγ. Αχιλλείου.   
Του χρόνου οι ΠΡΕΣΠΕΣ θα είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια από τη λήξη του εμφυλίου πολέμου και θα παραστεί ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

επικρότησε την πρόταση του Γ. Αντωνιάδη να τιμηθούν όλοι οι εν ζωή πρώην βουλευτές της ΠΕ Φλώρινας. 
Απαντώντας στις ερωτήσεις μας ο κ. είπε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση του.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λαζαρίδης είπε ότι η ομάδα στηρίζεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ  ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Λιάνης μας έδειξε με τις πράξεις του ότι είναι πιο μπροστά από την εποχή του.
Η συμπόρευση του πολιτικού προσωπικού, που αποτελεί σήμερα απόλυτη αναγκαιότητα και εθνική επιταγή, ο Γιώργος Λιάνης το έκανε πράξη σε όλη σχεδόν τη βουλευτική θητεία του στα 20 χρόνια, ζητώντας απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις της περιοχής μας για από κοινού δράση. Τότε που πολλοί από μας οχυρώνονταν πίσω από τις ιδεολογικές ταμπέλες δεξιά, αριστερά και προσπαθούσαν το κάθε τι να το αναλύσουν ιδεολογικά πιστεύοντας ότι αυτόματα θα έρθει η λύση, ο κ. Λιάνης όντας και υπουργός ζητούσε επίμονα την κοινή πρόταση, την κοινή στάση και τον κοινό αγώνα για τη λύση των προβλημάτων του τόπου μας.
Σήμερα, που τα πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι πολύ δύσκολα  ο Γιώργος Λιάνης έρχεται στον «Ερμή» και με τις γνώσεις του, με την εμπειρία του, με τις δυνατότητες του –και είναι πολλές-, να βοηθήσει τον κοινό αγώνα να παραμείνει ο «Ερμής» στην Γ΄ κατηγορία και γιατί όχι να πάει ακόμα ψηλότερα.