πηγή : pas-florina.blogspot.gr

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε χτες στο "τσουβάλι των πόντων" του Πρωταθλήματος ο Π.Α.Σ Φλώρινα αφού πέτυχε δεύτερο συνεχόμενο "διπλό΄΄, αυτή τη φορά μέσα στη Άνω Καλλινίκη επί της Ελλάς με σκορ 0-2.

Ο Π.Α.Σ Φλώρινα νωρίς - νωρίς έδειξε τις διαθέσεις του:
Στο 2΄ Μετά από σέντρα του Πέτρου Τάντση,έξυπνη κίνηση του Κώστα Ποντίκη προ του τερματοφύλακα της Ελλάς πιάνει κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 3΄ Κεφαλιά του Π.Ιωαννίδη μετά από εκτέλεση φάουλ ..άουτ η μπάλα.
Στο 4΄ Κάθετη πάσα του Κώστα Λεζάκη στον Γιώργο Κυρκόπουλο που στο ύψος του πέναλτι δεν πρόλαβε καθώς με αυτοθυσία ο τερματοφύλακας της Ελλάς κυριολεκτικά βουτά και μπλοκάρει την μπάλα λίγο πριν σκοράρει ο φορ του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 11΄Όμορφο 1-2 του Κυρκόπουλου με τον Κοκαρόπουλο ο τελευταίος σουτάρει πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 23΄Επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά της άμυνας του Π.Α.Σ Φλώρινα ο Π.Ιωαννίδης πλασάρει με προβολή όμως η μπάλα περνάει λίγο δίπλα απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαρκούλη.
Στο 29΄Ονειρεμένη ενέργεια του Κώστα Λεζάκη που από τα δεξιά στο κόρνερ αφού πέρασε τριπλάροντας τρεις αντιπάλους έκοψε δυνατά στο ύψος της μικρής περιοχής προς τους επερχόμενους Γεωγρόπουλο και Κυρκόπουλο όμως ο Δούμτσης έδιωξε σωτήρια κόρνερ.
Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Μήνος πιάνει γυριστό σουτ άουτ.
Στο 40΄ Δυνατό συρτό σουτ του Λεζάκη στο δεξί κάθετο δοκάρι της Ελλάς.Το Δέκατο (10) φετινό δοκάρι για την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα.Χαχαχαχαχα...να δούμε στο τέλος πόσα ακόμα?
Στο 61΄Έξυπνη συνεργασία του Κώστα Λεζάκη και του Πέτρου Τάντση σε εκτέλεση φάουλ ο τελευταίος με δυνατό φαλτσαριστό σουτ κάνει για τον Π.Α.Σ Φλώρινα το 0-1!
Στο 65΄ Δυνατο σουτ σε εκτέλεση φάουλ του Σάκη Γεωργόπουλου διώχνει με υπερένταση κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ελλάς.
Στο 66΄ Ο Άγγελος Κοκαρόπουλος έκανε προσποίηση και αφού τράβηξε στη κίνηση δυο αντιπάλους έβγαλε κάθετη στον Κώστα Λεζάκη που μπήκε και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-2! 
Στο 68΄ Κομπίνα των Βασίλη Μήνο και Γιώργο Κυρκόπουλου σε εκτέλεση φάουλ όμως το σουτ του τελευταίου περνά δίπλα απο το δεξί κάθετο δοκάρι της Καλλινίκης.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ  
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Μαρκούλης, Κεσίδης,Τάντσης,Γιαγκουλίδης,Κοκαρόπουλος, 
Γλούφτσης ,Ποντίκης, Γεωργόπουλος, Μήνος,Κυρκόπουλος, Λεζάκης.
Αλλαγές έπαιξαν οι : Ξενάριος,Πέιου,Κωνσταντινίδης. 

Την επόμενη αγωνιστική 21-10-17 Σάββατο και ώρα 16.00 στο Δ.Α.Κ Φλώρινας ο Π.Α.Σ Φλώρινα υποδέχεται τον Διαγόρα Βαρικού.