Συνελήφθησαν σήμερα, (16-10-2017) πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας και του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας, σε περιοχή της Φλώρινας , ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 42χρονος ημεδαπός, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνησή τους .

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε περιοχή της Φλώρινας οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό και ιδιοκτήτη τον 38χρονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -31- συσκευασμένα δέματα που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους -31- κιλών και -882- γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε επόμενο αστυνομικό έλεγχο σε περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας, συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός συνεργός του 38χρονου, οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητό του.

Ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, -2- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα και -2- κινητά τηλέφωνα κ ατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.