Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ελπίδες Αμυνταίου», που ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Γ.Σ. Ερμή Αμυνταίου, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και στην έντονη επιθυμία των γονέων και των παιδιών τους για άθληση και ψυχαγωγία, προχωράει με αποφασιστικότητα σε ένα βήμα που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της πόλης.
Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέη να σας ανακοινώσουμε ότι ο σύλλογός μας ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες προχωρά άμεσα στη σύσταση τμημάτων χειροσφαίρισης (Handball) αγοριών και κοριτσιών όλων των ηλικιακών κατηγοριών. 

Στη νέα αυτή προσπάθεια, έχουμε εξασφαλίσει τη συνεργασία των έμπειρων προπονητών κ.κ. Σωκράτη Βακάλη (επικεφαλής) και Παναγιώτη Δημητρίου, οι οποίοι υπηρετούν εδώ και χρόνια με συνέπεια και επιτυχία το άθλημα. 
Πιστεύουμε πως με την ενεργή στήριξη ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, θα καταφέρουμε γρήγορα να πετύχουμε τον έναν και μοναδικό στόχο που έχουμε θέσει: να διασφαλίσουμε την αδιάλειπτη παρουσία και την περαιτέρω ανάπτυξη του Handball εδώ στη γενέτειρα πόλη του αθλήματος, το Αμύνταιο.
Οι εγγραφές στα τμήματα χειροσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών όλων των ηλικιών έχουν ήδη ξεκινήσει. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6906624970, 6946491805 & 6944321976.

                                                                                       Το Δ.Σ.