Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ερμής στην έδρα του πρωτοπόρου Τηλυκράτη (τραγικό γήπεδο) αλλά τελικά δεν μπόρεσε να τη συνδυάσει με κάτι θετικό χάνοντας με 3-0.
Το σκορ αδικεί την ομάδα του Ερμή που πλήρωσε την αδράνεια του σε 2 στημένες φάσεις ενώ το 3ο γκολ προήλθε από πέναλτι.
Ο Ερμής μπήκε καλύτερα και στο πρώτο δεκάλεπτο έλεγχε πλήρως το παιχνίδι δημιουργώντας και χάνοντας καλές ευκαιρίες.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβηκαν αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν τη καλά οργανωμένη άμυνα του Ερμή που μετά το 1-0 έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση
Το ημίχρονο τελικά έληξε 2-0 αφού οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με το 2ο γκολ να μπαίνει στο 45.
Στην επανάληψη ο Ερμής ήταν κυρίαρχος του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την ευκαιρία που θα του επιτρέψει να μειώσει και να ξαναμπεί στον αγώνα δεχόμενος μάλιστα και ένα 3ο γκολ.


Φάσεις και γκολ

Στο 3ο κόρνερ από το Τριανταφύλλου διώχνουν δύσκολα οι αμυντικοί και στο 5ο σουτ του Σερσέμη από πολύ καλή θέση ελάχιστα έξω.
Στο 7ο σουτ του Τριανταφύλλου δεν βρήκε το στόχο και στο 12ο σέντρα του Τσέλα πλασέ Γραμματικόπουλου έξω.
Στο 25ο ο Φέτσης εκτέλεσε κόρνερ και  ο Ιασωνίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 26ο σουτ του Γκίκα πέρασε ελάχιστα έξω όπως και αυτό του Σερσέμη αμέσως μετά.
Στο 35ο κόρνερ για τον Ερμή από τον Μαυροματίδη διώχνουν οι αμυντικοί με τη μπάλα να στρώνεται στο Τριανταφύλλου που από καλή θέση σουτάρει για να κοντράρουν σωτήρια οι αμυντικοί.
Στο 39ο αντεπίθεση για τον Ερμή με τον Μαυροματίδη και το Χαϊτίδη να παίζουν το 1-2 αλλά το 2ο να μη προλαβαίνει για λίγο τη πάσα του πρώτου.
Στο 43ο σουτ του Τσορλίνη πέρασε έξω και στις καθυστερήσεις οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά ο Φέτσης κέρδισε τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 2ο ημίχρονο όπως είπαμε ο Ερμής είχε το πλήρη έλεγχο πίεζε το Τηλυκράτη που έκανε πολλά λάθη και με τη τριάδα Χαϊτίδη, Τσορλίνη και Μαυροματίδη προσπαθούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.
Στο 57ο κόρνερ από τον Μαυροματίδη απομάκρυνε πολύ δύσκολα ο Καραγκούνης όπως και στο 68ο.
Στο 79ο ο Τηλυκράτης κόντρα στη ροή του αγώνα κέρδισε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Γραμματικόπουλος.
Στο 83ο γέμισμα του Τριανταφύλλου δεν μπόρεσαν οι επιθετικοί να προλάβουν τη μπάλα και στο 91ο σουτ του ίδιου η μπάλα πέρασε έξω.

Τηλυκράτης: Καραγκούνης , Celaj, Καταγής Κ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος (81Ο Καταγής Γ.), Περιστέρης (59ο Μπαλογιάννης), Κτενάς, Γραμματικόπουλος (81ο Γεωργάκης), Γκίκα (73ο Καλογερής), Φέτσης.

Ερμής Αμυνταίου: Ψαρράς, Γιορετζίδης, Δόνες, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης (55ο Θεοδουλίδης), Τριανταφύλλου, Σερσέμης (78ο Μπίκος), Χαϊτίδης, Μαυροματίδης (83ο Τσολάκης), Τσορλίνης (78ο Χαραλαμπίδης).